Kakuatan Unit pikeun Salju Lengser Treuk

Pondok Description:

Unit kakuatan hidrolik ieu diwangun ku tekanan tinggi pompa gear, motor AC, multi-manifold, klep hidrolik, tank minyak, jrrd Ieu ngaktifkeun treuk panyabutan salju boga fungsi tina angkat, digolongkeun na adjustment sudut. Ieu bisa ngadalikeun boh silinder minyak ganda-akting jeung single-akting silinder minyak dina waktos anu sareng.


jéntré produk

Tags produk

Unit kakuatan hidrolik ieu diwangun ku tekanan tinggi pompa gear, motor AC, multi-manifold, klep hidrolik, tank minyak, jrrd Ieu ngaktifkeun treuk panyabutan salju boga fungsi tina angkat, digolongkeun na adjustment sudut. Ieu bisa ngadalikeun boh silinder minyak ganda-akting jeung single-akting silinder minyak dina waktos anu sareng.

 

1.Hydraulic tekanan sistem: 200bar
2.Hydraulic volume tank minyak: 5L
3.Displacement tina pompa hidrolik: 1.6 cc / r
kakuatan 4.Motor: 1.6KW; DC12 / 24V
5.Motor speed usaha Rotary: 2500r / mnt
6.Function: Cara lakonan Double jeung lakonan Single cara
7.Color: standar beureum / bodas palastik
8.Mounting: horisontal
9.Material of tank: lambar beusi (1-1.5mm), Téknik plastik
10.Application: salju sweeping

bb1

model

motor

Disp. (Cc / r)

Tank Cap. (L)

Tekanan (Mpa)

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

port Ukuran

DC-F36-1.6 / F-1.6 / 12 / ** - 5H-C

12V 1.6Kw 2500RPM

1.6

5

20

horisontal

G1 / 4

 

gambar
bb2
aplikasi Area
bb3

  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!