Tinjauan sareng karakteristik klep kontrol aliran

Ihtisar

Klep kontrol aliran mangrupikeun klep anu ngandelkeun ngarobah résistansi cairan orifice pikeun ngendalikeun aliran orifice dina bédana tekanan anu tangtu, kukituna nyaluyukeun kagancangan gerakan aktuator (silinder hidrolik atanapi motor hidrolik). Éta kalebet kalebet klep throttle, klep kontrol gancang, klep throttle overflow sareng klep collector diverter. Formulir instalasi nyaéta pamasangan horisontal. Métode sambungan dibagi kana jinis flange sareng jinis benang; jenis las. Métode kontrol sareng pangaturan dibagi kana otomatis sareng manual.

 Fitur produk

Klep kontrol aliran, ogé katelah klep kontrol aliran 400X, mangrupikeun klep multifungsi anu ngagunakeun metode pilot presisi tinggi pikeun ngendalikeun aliran.

1. Parobihan kana prinsip ngirangan daérah cai ku ngagunakeun piring orifice atanapi klep throttling murni mékanis, nganggo valves pilot anu aya hubunganana pikeun ngirangan leungitna énergi dina prosés throttling

2. sensitipitas kontrol tinggi, kaamanan jeung reliabilitas, gampang debugging tur umur panjang jasa.

Klep kontrol aliran sacara otomatis tiasa ngahontal kasaimbangan aliran sistem tanpa catu daya éksternal. Aliranna diwatesan ku ngajaga bédana tekanan antara payun sareng tukang orifice (aperture tetep) konstan, janten éta ogé tiasa disebat klep aliran konstan.

Objek tina klep aliran konstan nyaéta aliran, anu tiasa ngonci jumlah cai anu ngalir ngalangkungan klep, sanés kasaimbangan résistansi. Anjeunna tiasa ngajawab masalah henteu saimbangna sistem: pikeun ngajaga operasi épisiénsi tinggi tina kulkas tunggal, kulub, menara pendingin, penukar panas, sareng anu sanésna, diperyogikeun pikeun ngontrol aliran pakakas ieu pikeun dibéréskeun nilai dipeunteun; ti tungtung sistem, pikeun nyingkahan Pangaruh silih pangaturan dinamis ogé ngabutuhkeun ngawatesan aliran dina alat tungtung atanapi cabangna.

Masalah anu kedah diperhatoskeun dina desain, karugian tina klep kontrol aliran nyaéta klep ngagaduhan sarat bédana damel minimal. Produk umum peryogi bédana tekanan kerja minimum 20KPa. Upami dipasang dina sirkuit anu paling henteu nguntungkeun, éta pasti bakal ngabutuhkeun pompa cai anu beredar naékkeun 2 méter kolom cai. Sirah anu dianggo kedah dipasang dina tungtung anu caket sareng henteu raoseun dina tungtung anu jauh. Entong masang klep kontrol aliran ieu nalika pangguna jauh tina sumber panas langkung ti 80% radius pemanasan.


Waktos Post: Apr-21-2021
WhatsApp Online Chat!