2021 PTC Geus Réngsé

Ti 26 dugi ka 29 Oktober 2021, paméran PTC kalayan téma "30 janjian, hatur nuhun parantos gaduh anjeun" dilaksanakeun di Shanghai. Ieu ogé paméran husus dina pencegahan sarta kontrol wabah.

w1
Salaku hiji usaha ngadegkeun kalawan sajarah ampir 40 taun, Guorui hidrolik (GRH) mangrupa salah sahiji usaha hidrolik munggaran di Cina pikeun ngahijikeun téhnologi calakan kana produk. Dina paméran ieu, Guorui hidrolik utamana ditampilkeun rupa-rupa electro-hidrolik sabanding dikawasa sectional sababaraha valves sarta integral sababaraha valves, actuators hidrolik, unit kakuatan, pompa gear hidrolik jeung produk kombinasi pompa-klep, rupa motor cycloidal hidrolik, motor gear jeung aliran gear. dividers, sarta nunjukkeun prestasi mangtaun-taun dina "drive calakan".

Dina taun-taun ayeuna, GRH sok nganggap inovasi salaku kakuatan pendorong munggaran pikeun pangwangunan perusahaan, terus-terusan ningkat investasi dina R&D ilmiah sareng téknologi, sareng narékahan pikeun ngawujudkeun transformasi, ningkatkeun sareng pangembangan kabisat perusahaan. Produk anu diproduksi ku perusahaan seueur dianggo dina mesin pertanian, mesin rékayasa, mesin minyak bumi, mesin pertambangan, mesin laut, manufaktur mobil, peralatan laut sareng widang sanésna. Produkna diékspor ka Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng langkung ti 20 nagara sareng daérah. Ieu sababaraha produk anu dipamerkeun, sapertos motor cycloidal (GR200), pompa gear (2PF10L30Z03) sareng unit kakuatan (AC-F00-5.0 / F-3.42 / 14.9 / 2613-M), klep multi-arah proporsional (GBV100- 3), grup klep terpadu (GWD375W4TAUDRCA), jsb

w2
Salila paméran ieu, Ruan ruiyong, pupuhu Guorui hidrolik, diondang pikeun wawancara "carita brand Cina" jeung "PTC Asia". Ngawangkong ngeunaan ngembangkeun hareup, pupuhu pausahaan ngomong yén titik tumuwuh salajengna industri hidrolik nyaeta driverless, kombinasi elektro-hidrolik, kontrol tepat jeung produk terpadu. Sababaraha taun ka pengker, Guorui hidrolik mimiti ngagunakeun angka nu gede ngarupakeun manipulator jeung robot dina garis produksi. Taun ieu, GRH ngagaleuh unit pangolahan sareng manufaktur anu fleksibel, janten jelas pikeun maju ka pabrik tanpa awak sareng digital.
“Ieu anu ka-12 urang miluan PTC Asia. Sorotan PTC nyaéta seueur peers internasional tingkat luhur anu milu dina pameran, anu ngagaduhan inspirasi anu hadé pikeun komunikasi sareng kamajuan urang. Unggal paméran PTC loba pamanggihan anyar. Taun ieu mangrupikeun ulang taun ka-30 paméran PTC. Kuring miharep paméran PTC moal ukur jadi acara grand industri, tapi ogé platform keur séntral teknis vertikal sarta horizontal di industri internasional. Kuring miharep paméran PTC beuki suksés.

w3


waktos pos: Nov-19-2021
WhatsApp Online Chat!