Profil Perusahaan

GRH (Shanghai) -International Penjualan Kantor
GRH (Jiangsu) -Manufacturing fasilitas & Doméstik Penjualan Kantor
pabrik GRH urang aya di Jianhu, Propinsi Jiangsu.
Jianhu
Top 100 wilayah di Cina dina ékonomi;
Top 100 wilayah di Cina di industri;
beradab County sarta nasional ditunjuk Eco -Demonstration Region;
Tempatna di gabungan tina Yangtze Delta Walungan jeung Jiangsu basisir
Parabot Development; 
xrt

lokasi

b8428353 (1)

Sajarah

b9c0f1b6 (1)

Panalungtikan & Development

x
xet
xr

WhatsApp Online Chat!