• Shanghai Guorui hidrolik Téhnologi Co., Ltd
  • OVER 30 years  production experience
  • hydraulic lift equipment

fitur Produk

Arrivals anyar

panaratas

GRH desain tur ngahasilkeun Unit kakuatan, ngorbit motor, nu numput gear hidrolik / motor gear, mono-block valves, valves tumpukan sectional, valves sabanding jeung dividers aliran komponén .These utamana dipaké dina machineries industri, penanganan bahan, machineries konstruksi, agrikultur jeung industri widang.

  • GRH Produk

    GRH Produk

    GRH desain tur ngahasilkeun Unit kakuatan, ngorbit motor, nu numput gear hidrolik / motor gear, mono-block valves, valves tumpukan sectional, valves sabanding jeung dividers aliran.

  • ngeunaan GRH

    ngeunaan GRH

    GRH ieu husus dina méré komponén hidrolik jeung solusi hidrolik systems.With pamutahiran pengkuh tur minat leuwih kana 30 taun katukang, GRH geus hiji kakuatan munculna di powerindustry cairan saprak éta didirikan dina 1986.

  • Service GRH

    Service GRH

    GRH boga kerjasama nutup ku konsumén urang ku maturan aranjeunna solusi sistem hidrolik. Kami pinuh sadar tina kontribusina eta para nasabah geus dijieun dina mangsa proses desain sistem.

merek

WhatsApp Online Chat!