GRH Guorui Hydraulics, lider në platformat e punës ajrore

Platforma e punës ajrore (AWP) është një lloj i pajisjeve speciale të dizajnuara dhe prodhuara për të përmbushur nevojat e operacioneve në lartësi të lartë. Mund të ngrejë operatorë, mjete, materiale, etj. Përmes platformës së punës në një vend të caktuar për instalime të ndryshme, funksionimin e Mirëmbajtjes dhe të sigurojë garanci sigurie për operatorët. Platforma e punës ajrore ka një gamë të gjerë të aplikacioneve në rrjedhën e poshtme, dhe ka karakteristikat e teknologjisë intensive të produktit dhe vlerës së lartë të shtuar. Në rrjedhën e poshtme kryesisht përfshihen ndërtimi, ndërtimi i anijeve, prodhimi i avionëve, instalimi dhe mirëmbajtja e strukturës çeliku, dekorimi dhe pastrimi i ndërtesave, inxhinieria ushtarake, magazinimi dhe logjistika, shërbimet e aeroportit dhe stacioneve dhe fusha të tjera.

Në tregun ndërkombëtar, Amerika e Veriut, Evropa Perëndimore dhe Japonia janë prodhuesit kryesorë të platformave të punës ajrore. Terex dhe JLG në Shtetet e Bashkuara, Sky jack në Kanada, Haulotte në Francë dhe Aichi në Japoni janë relativisht të mëdha në shkallë, duke u renditur midis pesë më të mirëve në botë. Përqendrimi global i AWP është i lartë dhe markat vendase Dingli dhe Xingbang po zhvillohen me shpejtësi. Në vitin 2018, Dingli u rendit i 10-ti në botë, dhe Hunan Xingbang Heavy Industry u rendit e 19-ta. Në vitet e fundit, Lingong, Xugong, Liugong, Zhonglian dhe shumë kompani të tjera gjithashtu kanë rritur R&D dhe përpjekjet e tyre për zgjerimin e tregut dhe janë në skuadrën e dytë të industrisë. Në të ardhmen, ndërsa shkalla e tregut vazhdon të zgjerohet, shumë kompani tradicionale të prodhimit gjithashtu do të vërshojnë në këtë zonë. Ekzistojnë variabla të shkëlqyeshëm në konkurrencë midis markave vendase në industri.

Zhvillimi i platformave të punës ajrore në Kinë është relativisht i vonë dhe tregu i brendshëm nuk është i vetëdijshëm për industrinë. Platformat e punës ajrore nuk përdoren gjerësisht. Një numër i madh i punëve ajrore ende mbizotërohet nga skelat ose zëvendësohet nga pirunët. Në disa raste, një platformë është instaluar edhe në majë të një vinçi. Kuti për të arritur qëllimin e operacioneve në lartësi të lartë. Në vitin 2018, numri i AWP-ve në Kinë ishte rreth 95,000 njësi, që është një hendek i madh krahasuar me 600,000 njësi në Shtetet e Bashkuara dhe 300,000 njësi në dhjetë vende Evropiane.

Që nga viti 2013, AWP i vendit ka një normë mesatare vjetore të rritjes së përbërë prej rreth 45%, dhe është akoma në një periudhë rritjeje me shpejtësi të lartë. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për inventarin total, inventarin për frymë apo depërtimin e produktit, ajo drejtohet nga siguria, ekonomia dhe efikasiteti i lartë. Në të ardhmen, tregu i brendshëm i AWP ka të paktën 5-10 herë hapësirë ​​për rritje në të ardhmen.

Si një furnizues i shkëlqyeshëm i platformave të punës ajrore, Guorui Hydraulics është përfshirë thellësisht në këtë fushë për më shumë se 20 vjet. E pajisur me pompa ingranazhesh, motorë hidraulikë cikloidë, njësi hidraulike të energjisë dhe valvola kontrolli hidraulike, është i vetmi furnizues strategjik bashkëpunues i pjesëve hidraulike Terex në Azi. Gama e plotë e produkteve janë të pajisura me prodhues vendas dhe të huaj të platformave të punës ajrore.

Motori hidraulik i përdorur gjerësisht në AWP është motori i rrotave që përdoret për të drejtuar timonin. Ajo është monopolizuar nga markat e huaja në vitet e para. Guorui prezantoi talente të nivelit të lartë brenda dhe jashtë vendit, zhvilloi në mënyrë të pavarur serinë GWD dhe zhvilloi një kontrollues hidraulik të mbyllur me disk të plotë. Dhe pompa e dorës e tipit të valvulës së integruar, pasi është verifikuar nga OEM të vendit, tani është futur plotësisht në treg.


Koha e postimit: Prill-21-2021
WhatsApp Online Chat!