PTC 2021 u përfundua me sukses

Nga data 26 deri më 29 tetor 2021, në Shangai u mbajt ekspozita e PTC me temën “Takim 30, faleminderit që keni”. Kjo është gjithashtu një ekspozitë e veçantë nën parandalimin dhe kontrollin e epidemisë.

W1
Si një biznes i themeluar me një histori gati 40 vjeçare, Guorui hydraulic (GRH) është një nga ndërmarrjet e para hidraulike në Kinë që integron teknologjinë inteligjente në produkte. Në këtë ekspozitë, Guorui hydraulic shfaqi kryesisht një shumëllojshmëri të valvulave të shumta seksionale proporcionale elektro-hidraulike të kontrolluara dhe valvulave integrale të shumëfishta, aktivizuesve hidraulikë, njësitë e fuqisë, pompat e ingranazheve hidraulike dhe produkte të kombinimit pompë-valvul, motorë të ndryshëm cikloide hidraulikë, motorë ingranazhesh dhe rrymë ingranazhesh ndarës, dhe demonstroi arritjet e shumë viteve në "përcjellje inteligjente".

Vitet e fundit, GRH e ka konsideruar gjithmonë inovacionin si forcën e parë lëvizëse për zhvillimin e ndërmarrjeve, duke rritur vazhdimisht investimet në K & D shkencore dhe teknologjike dhe përpiqet të realizojë transformimin, përmirësimin dhe zhvillimin e shpejtë të kompanisë. Produktet e prodhuara nga kompania përdoren gjerësisht në makineritë bujqësore, makineritë inxhinierike, makineritë e naftës, makineritë e minierave, makineritë detare, prodhimin e automobilave, pajisjet detare dhe fusha të tjera. Produktet eksportohen në Evropë, Amerikë, Lindjen e Mesme, Azinë Juglindore dhe në më shumë se 20 vende dhe rajone të tjera. Më poshtë janë disa produkte të ekspozuara, të tilla si motori cikloid (GR200), pompa e marsheve (2PF10L30Z03) dhe njësia e fuqisë (AC-F00-5.0 / F-3.42 / 14.9 / 2613-M), valvula proporcionale me shumë drejtime (GBV100- 3), grupi i integruar i valvulave (GWD375W4TAUDRCA), etj

W2
Gjatë kësaj ekspozite, Ruan ruiyong, kryetar i Guorui hydraulic, u ftua të intervistonte "China brand story" dhe "PTC Asia". Duke folur për zhvillimin e ardhshëm, kryetari i kompanisë tha se pika e ardhshme e rritjes së industrisë hidraulike është pa shofer, kombinimi elektro-hidraulik, kontrolli i saktë dhe produktet e integruara. Disa vite më parë, Guorui hydraulic filloi të përdorë një numër të madh manipuluesish dhe robotësh në linjën e prodhimit. Këtë vit, GRH bleu njësi përpunimi dhe prodhimi fleksibël, duke e bërë të qartë lëvizjen përpara drejt një fabrike pa pilot dhe dixhitale.
“Kjo është hera e 12-të që marrim pjesë në PTC Asia. Pika kryesore e PTC është se ka shumë kolegë ndërkombëtarë të nivelit të lartë që marrin pjesë në ekspozitë, gjë që ka një frymëzim të madh për komunikimin dhe përparimin tonë. Çdo ekspozitë PTC ka shumë zbulime të reja. Këtë vit është 30 vjetori i ekspozitës PTC. Shpresoj që ekspozita PTC jo vetëm të bëhet një ngjarje madhështore e industrisë, por edhe një platformë për shkëmbime teknike vertikale dhe horizontale në industrinë ndërkombëtare. Uroj ekspozitën PTC gjithnjë e më të suksesshme.

W3


Koha e postimit: Nëntor-19-2021
WhatsApp Online Chat!