Kontrolli i cilësisë

Ne kemi marrë ISO9001: 2000 ndërkombëtar çertifikimit të cilësisë dhe Bashkimit Evropian CE certifikimit për shumë produkte seri. standarde TS16949 është kriteri procedurale ne përmbahen nga, të gjitha produktet 100% provë, kohë, presioni, temperatura, rrjedhin formuar një monitorim të sigurt dhe të qëndrueshme, produkt me cilësi të jashtëzakonshme. 

x1
xr1
xr3
x2
X4
xr5