Profili i kompanisë

GRH (Shanghai) -International Sales Office
GRH (Jiangsu) -prodhim Facility & Domestic Sales Office
fabrikë GRH është e vendosur në Jianhu, Jiangsu Province.
Jianhu
Top 100 qarqet në Kinë në ekonomi;
Top 100 qarqet në Kinë në industri;
civilizuar Qarkut dhe përcaktuara kombëtare Eco Rajoni -Demonstration,
vendosur në të përbashkët të Yangtze River Delta dhe Jiangsu Bregdetare
Zona e Zhvillimit; 
XRT

vend

b8428353 (1)

histori

b9c0f1b6 (1)

Hulumtim dhe Zhvillim

x
xet
XR