• 1
 • Shanghai Guorui Hidraulike Teknologjia Co, Ltd
 • OVER 30 years production experience
 • hydraulic lift equipment

Feature Produkte

Arritje të reja

PIONEER

harton GRH dhe prodhon njësi të energjisë, orbitë motor, pompa hidraulike veshje / motorët me veshje, valvulave mono-Blloku, valvola sektorial rafte, valvola proporcionale dhe kompas rrjedhës komponentet .Këto janë përdorur kryesisht në makineri industriale, trajtimin material, makineri ndertimi, bujqësore dhe industriale fusha.

 • Produktet GRH

  Produktet GRH

  GRH harton dhe prodhon njësi të energjisë, orbitë motor, pompa hidraulike veshje / motorët me veshje, valvulave mono-Blloku, valvola sektorial rafte, valvola proporcionale dhe kompas rrjedhës.

 • Rreth GRH

  Rreth GRH

  GRH është e specializuar në ofrimin e komponentet hidraulike dhe zgjidhje për hidraulike systems.With përmirësimit të vazhdueshëm dhe entuziazëm gjatë 30 viteve të fundit, GRH ka qenë një fuqi në rritje në powerindustry lëngjeve që është themeluar në vitin 1986.

 • Shërbimi GRH

  Shërbimi GRH

  GRH kanë një bashkëpunim të ngushtë me klientët tanë duke i ofruar atyre zgjidhje për sistemet hidraulike. Ne jemi plotësisht të vetëdijshëm për kontributet që konsumatorët kanë bërë gjatë procesit të projektimit të sistemit.

MARKA