Изложбата PTC ќе се отвори следниот месец! Кабина бр. E3C4-2

Целосното име на изложбата PTC е меѓународна изложба за технологија за пренос и контрола на енергија, која ги опфаќа областите на моќност на течности, механички пренос, компримиран воздух, лежишта итн. Хидрауликата зазема голем дел, така што изложбата на PTC е исто така голем настан во хидрауличната индустрија На

Од 26 до 29 октомври 2021 година, изложба на Шангај PTC, штанд e3c4-2, добредојдовте да ја посетите.

Изложбата GRH лансираше некои нови производи, вклучувајќи пропорционален повеќенасочен вентил за плуг со длабока контрола, и така натаму.

. Монтажа на пумпниот систем

Ги интегрира хидрауличните компоненти како што се пумпа за запчаници, резервоар за масло, вентил за враќање и вентил за ослободување, што го прави хидрауличниот систем покомпактен, заштедува енергија и удобен за инсталација и употреба. Може да биде широко користен во мобилна опрема, уред за стегање, управувачки систем за земјоделска машина и хидрауличен систем за балирање.

Главни технички параметри: поместување на пумпата 1.0 ~ 12cc/r, номинален работен притисок 20MPa, максимален притисок 25MPa, номинална брзина 3000rpm, опсег на брзина 600 ~ 4500rpm, температура - 45 ~ 130 ℃.

Монтажа на пумпниот систем-1

Al Алуминиумска пумпа за пренос со висок притисок 

Во внатрешноста на производот се усвојува заптивната структура за аксијално лебдечки компензација на притисокот, обвивката е изработена од алуминиумски профил од 6 серии, а предните и задните капаци се изработени од алуминиум. Единечна пумпа, двојна пумпа и мулти пумпа може да се прилагодат сериски, што може да се примени на хидраулични системи со среден и висок притисок, како што се бродови, инженерска машина и земјоделска машинерија.

Главни технички параметри: поместување на пумпата 4 ~ 30cc/r, номинален работен притисок 20MPa, максимален притисок 25MPa, номинална брзина 2000rpm, опсег на брзина 500 ~ 3000rpm, отпорност на температура - 45 ~ 130 ℃.

Алуминиумска пумпа со висок притисок

◆ Пропорционален вентил за контрола за контрола на длабочина на плуг / со насетување поместување на макарата

Модел на производ: GKV80LF-1, главно се користи во механизмот за подигнување трактор за прецизна контрола на длабочината и брзината на подигнување; Исто така, има функција на хидраулична брава. 

Главни технички параметри: номинален проток: 80L / min; Номинален притисок: 25MPa; Со хидраулична функција за заклучување; Режим на контрола: електрична контрола, 0 ~ 5V; Со функција на лебдечка положба.

GKV80LF-1

◆ Циклоиден хидрауличен мотор со мала брзина со висок вртежен момент со висока стабилност

Модел на производ: gwd375w4taudrca, циклоиден хидрауличен мотор за одење на платформа за работа со воздушна вилушка со ножици. Платформата за воздушна работа е широко користена низводно, со карактеристики на интензивна технологија на производи и висока додадена вредност. Низводно главно вклучува изградба, производство на бродови, производство на авиони, инсталација и одржување на челични конструкции, украсување и чистење на згради, воено инженерство, складирање и логистика, услуги на аеродроми и станици, итн.

Главни технички параметри: поместување: 375 ml / r ;; Континуиран максимален притисок: 20.5MPa, наизменичен максимален притисок: 24MPa; Континуиран максимален проток: 75L / min, наизменичен максимален проток: 90L / min; Континуиран максимален вртежен момент: 877N • M, наизменичен максимален вртежен момент: 1027 N • M; Континуирана максимална брзина: 183r / min, наизменична максимална брзина: 233R / min; Волуменска ефикасност: ≥ 88%; Тежина: околу 15 кг.

Хидрауличен мотор

Целта на GRH е иноватор и лидер!

Секоја изложба е пресвртница.

Снимање на развојот на GRH; Водење на иднината на GRH; Спроведување на концептот на GRH.

Секогаш држете се до квалитетот; Водете ја иднината со иновации.

GRH


Време на објавување: 27.09.2021 година
WhatsApp Онлајн Chat!