2021 PTC беше успешно завршен

Од 26 до 29 октомври 2021 година, во Шангај се одржа PTC изложба со тема „30 состанок, ви благодариме што ве имавме“. Ова е исто така специјална изложба под превенција и контрола на епидемијата.

w1
Како воспоставен бизнис со историја од скоро 40 години, Guorui hydraulic (GRH) е едно од првите хидраулични претпријатија во Кина што интегрира интелигентна технологија во производите. На оваа изложба, Guorui hydraulic главно прикажа разновидни електро-хидраулични пропорционални контролирани пресечни повеќекратни вентили и интегрални повеќе вентили, хидраулични активатори, енергетски единици, хидраулични пумпи за запчаници и комбинирани производи пумпа-вентил, разни хидраулични циклоидални мотори, мотори на менувачот и проток на менувачот разделувачи и ги покажаа достигнувањата од многу години во „интелигентен погон“.

Во последниве години, GRH отсекогаш ја сметаше иновативноста како прва движечка сила за развој на претпријатијата, континуирано ги зголемува инвестициите во научно и технолошки R & D, и се стреми да ја реализира трансформацијата, надградбата и скокачкиот развој на компанијата. Производите произведени од компанијата се широко користени во земјоделски машини, инженерски машини, нафтени машини, рударски машини, поморски машини, производство на автомобили, поморска опрема и други области. Производите се извезуваат во Европа, Америка, Блискиот Исток, Југоисточна Азија и повеќе од 20 земји и региони. Следниве се изложени производи, како што се циклоиден мотор (GR200), менувачка пумпа (2PF10L30Z03) и единица за напојување (AC-F00-5.0 / F-3.42 / 14.9 / 2613-M), пропорционален повеќенасочен вентил (GBV100- 3), интегрирана група на вентили (GWD375W4TAUDRCA), итн

W2
За време на оваа изложба, Руан Руијонг, претседател на Гуоруи хидраулик, беше поканет да интервјуира „Приказна за кинескиот бренд“ и „ПТЦ Азија“. Зборувајќи за идниот развој, претседателот на компанијата рече дека следната точка на раст на хидрауличната индустрија е без возач, електрохидраулична комбинација, прецизна контрола и интегрирани производи. Пред неколку години, Guorui hydraulic почна да користи голем број манипулатори и роботи во производната линија. Оваа година, GRH купи флексибилни единици за обработка и производство, со што стана јасно да се придвижи напред кон фабрика без екипаж и дигитална.
„Ова е 12-ти пат како учествуваме во PTC Asia. Врвот на PTC е тоа што на изложбата учествуваат многу меѓународни колеги од високо ниво, што има голема инспирација за нашата комуникација и напредок. Секоја изложба на PTC има многу нови откритија. Оваа година се навршуваат 30 години од PTC изложбата. Се надевам дека изложбата PTC не само што ќе стане голем настан на индустријата, туку и платформа за вертикални и хоризонтални технички размени во меѓународната индустрија. Посакувам PTC изложбата се повеќе и поуспешна.

W3


Време на објавување: 19-11-2021 година