Вести

 • Време на објавување: 27.09.2021 година

  Целосното име на изложбата PTC е меѓународна изложба за технологија за пренос и контрола на енергија, која ги опфаќа областите на моќност на течности, механички пренос, компримиран воздух, лежишта, итн. Хидрауликата зазема голем дел, така што изложбата на PTC е исто така голем настан во хидрауличната индустрија ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: 23.08.2021 година

  Хидрауличната Guorui (GRH) неодамна лансираше два нови производи, кои главно се користат за точна контрола на длабочината на плуг на трактори со голема моќност и возење мобилна машинерија. Следниве се параметарските информации за овие два производи: 1. Вентил за подигнување на плуг со насетување поместување: главно се користи за ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: 29 јули -2021 година

  Неодамна, чистачот на патишта извезен во Европа од страна на Гуроуи Хидраулика (GRH) го помина сертификатот CE и е спакуван и испратен во контејнери. На сликата се прикажани работници во Гуроуи хидраулика (ГРХ) како ги пакуваат бришачите на патишта на контејнери. Деталните спецификации на чистачот овој пат извезуваат ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: мај-27-2021 година

  Главниот фактор што влијае на грешката во синхронизацијата на синхрониот мотор Синхрониот мотор е составен од неколку мотори со голема точност на обработка и иста големина. Истата големина и поголема точност на обработка го прават протокот (поместувањето) низ секој мотор приближно ист. Ф ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: мај-27-2021 година

  Компонента што се користи за контрола на притисокот, протокот и насоката на течноста во хидрауличен пренос. Меѓу нив, вентилот за контрола на притисокот се нарекува вентил за контрола на притисокот, вентилот за контрола на протокот се нарекува вентил за контрола на протокот, а вентилот за контрола на протокот се нарекува насочен контрол ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: мај-27-2021 година

  Отворен систем (1) Отворен хидрауличен систем значи дека хидрауличната пумпа за масло цица масло од резервоарот за масло и го снабдува маслото со хидрауличниот цилиндар (или хидрауличниот мотор) преку вентилот за рикверц за да го управува работниот механизам. Враќањето на маслото на хидрауличниот цилиндар (или хидрауличниот мотор) е тогаш ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: мај-25-2021 година

  Опсегот на извештајот за пазарот на тримелитичен анхидрид: главни фактори за раст и предизвици, сегментација и регионални изгледи, главни индустриски трендови и можности, анализа на конкуренцијата, анализа на влијанието на КОВИД-19 и очекувано закрепнување, големината на пазарот и прогнозата Извештајот обезбедува детални компетентни ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: април-21-2021 година

  Преглед Вентилот за контрола на проток е вентил кој се потпира на промена на отпорноста на флуидот на отворот за да се контролира протокот на отворот под одредена разлика во притисокот, притоа прилагодувајќи ја брзината на движење на погонот (хидрауличен цилиндар или хидрауличен мотор). Главно вклучува гас ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: април-21-2021 година

  Опсегот на поместување на групната пумпа за 0 GRH е (0,16-2) ml / r, и постојат две опции за притисок, F (200bar) / G (250bar). Влезните и излезните нишки се поврзани со нишка G, метрички навој, американски навој (NPT) итн., Големина на прирабница и продолжување на вратило, постојат два вида рота ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: април-21-2021 година

  Воздушна работна платформа (AWP) е вид на специјална опрема дизајнирана и произведена за да ги задоволи потребите на операциите на голема надморска височина. Може да ги подигне операторите, алатите, материјалите итн. Преку работната платформа до одредена локација за разни инсталации, операција за одржување и да обезбеди гаранција за безбедност ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: април-12-2021 година

  Хидрауличен разделувач на синхрони проток од типот на запчаник (хидрауличен синхрон мотор) е составен од низа пумпи за запчаници или мотори на запчаници споени едни со други. Секое парче има функција на пумпа или мотор. Целата компонента има заеднички канал за влез на масло и независни излези на масла. Високиот ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: февруари-25-2021 година

  Најновиот извештај на RMOZ Global за глобалниот пазар на хидраулични мотори го покажува влијанието на сите различни фактори и трендови на пазарот што влијаат на развојот на пазарот. Извештајот ја нагласува целокупната анализа на различните фактори кои влијаат на пазарот во фиксен временски период ...Прочитај повеќе »

12345Следна> >> Страница 1/5
WhatsApp Онлајн Chat!