контрола на квалитет

Ние ја имаат добиено ISO9001: 2000 меѓународните систем за квалитет сертификација и CE сертификација на Европската унија за многу серија производи. TS16949 стандард е процедурални критериуми ние се придржуваат, сите производи 100% тест, време, притисок, температура, проток формирана безбедна и стабилна следење, производ со исклучителен квалитет. 

x1
xr1
xr3
x2
x4
xr5