Профил на компанијата

GRH (Шангај) -Меѓународен Деловни канцеларија
GRH (Jiangsu) -Manufacturing објектот и продажбата на домашниот пазар канцеларија
фабрика GRH се наоѓа во Jianhu, Jiangsu покраината.
Џианху
Топ 100 земји во Кина во економијата;
Топ 100 земји во Кина во индустријата;
цивилизирани Каунти и национално ниво одредено Еко -Demonstration регионот;
Се наоѓа во спојот на Yangtze реката Делта и Jiangsu Крајбрежните
развојна зона; 
xrt

локација

b8428353 (1)

историја

b9c0f1b6 (1)

истражување и развој

x
xet
xr