• 1
 • Шангај Гуоруи Хидраулична технологија Co., Ltd
 • Над 30 години искуство во производството
 • опрема за хидраулични лифтови

Карактеристики производи

Нови пристигнувања

ПИОНЕР

GRH дизајнира и произведува енергетска единица, орбитален мотор, хидраулични запченици / мотори за пренос, моноблок вентили, вентили за пресеци, пропорционални вентили и разделувачи на проток. Овие компоненти главно се користат за индустриски машини, ракување со материјали, градежни машини, земјоделски и индустриски полиња.

 • GRH производи

  GRH производи

  GRH дизајнира и произведува енергетска единица, орбитален мотор, хидраулични пумпи/мотори за пренос, моноблок вентили, вентили за пресеци, пропорционални вентили и разделувачи на проток.

 • За GRH

  За GRH

  GRH е специјализиран за обезбедување хидраулични компоненти и решенија за хидраулични системи. Со упорно подобрување и ентузијазам во изминатите 30 години, GRH е нова моќ во индустријата за флуидна енергија откако е основана во 1986 година.

 • GRH услуга

  GRH услуга

  GRH има блиска соработка со нашите клиенти нудејќи им решенија за хидраулични системи.Ние сме целосно свесни за придонесите што клиентите ги дале во текот на процесот на дизајнирање на системот.

МАРКИ