Bedane antara sistem hidrolik terbuka lan sistem hidrolik tertutup

Sistem mbukak 

(1) Sistem hidrolik terbuka tegese pompa minyak hidrolik nyedhot minyak saka tangki minyak, lan nyuplai minyak menyang silinder hidrolik (utawa motor hidrolik) liwat katup pembalik kanggo nyurung mekanisme kerja. Bali minyak saka silinder hidrolik (utawa motor hidrolik) banjur bali liwat katup mbalik. tank. Pasang katup relief ing stopkontak. Struktur sistem iki cukup gampang.

(2) Amarga minyak sawise sistem digunakake bali menyang tangki minyak, mula bisa nyebar panas tangki minyak lan udan impurities. Nanging, amarga minyak kasebut asring kontak karo udara, mula gampang hawa bisa nembus menyang sistem, mula prelu nggawe katup tekanan mburi ing dalan, sing bakal nyebabake tambahan energi tambahan lan nambah suhu minyak. 

(3) Ing sistem terbuka, pompa minyak hidrolik sing digunakake yaiku pompa tetep utawa pompa variabel satu arah. Ngelingi kemampuan pompa self-priming lan ngindhari kedadeyane sedhot, kacepetan kerja pompa hidrolik kanthi kemampuan priming awake dhewe biasane diwatesi Watesan nganti 75% kacepetan sing dirating, utawa tambahake pompa tambahan kanggo ngisi

(4) Pembalikan mekanisme kerja diluncurake kanthi katup pembalik. Nalika katup bolak ngowahi arah, saliyane kejut hidrolik, inersia saka bagean sing obah bakal diowahi dadi energi panas, sing bakal nambah suhu minyak hidrolik.

(5) Amarga struktur sistem mbukak sing gampang, isih digunakake dening akeh crane.

 Sistem tertutup

(1) Ing sistem tertutup, pipa inlet minyak pompa hidrolik langsung disambungake karo pipa minyak bali saka aktuator, lan cairan kerja ana ing loop tertutup ing pipa sistem.

(2) Struktur sistem tertutup cukup kompak, kanthi kemungkinan kurang kontak karo hawa, lan hawa ora gampang nembus menyang sistem, mula lancar transmisi kasebut apik.

(3) Pangowahan kacepetan lan pembalikan mekanisme kerja diwujudake kanthi nyetel mekanisme variabel pompa utawa motor, sing ngindhari kejut hidrolik lan energi ilang ing proses pembalikan sistem terbuka. 

(4) Sistem tertutup luwih rumit tinimbang sistem terbuka. Amarga minyak sawise sistem tertutup ora bali menyang tank minyak, kondhisi panas lan penyaringan panas luwih elek tinimbang sistem terbuka.

(5) Kanggo ngimbangi kebocoran ing sistem, pompa isi ulang kapasitas cilik biasane dibutuhake kanggo ngisi ulang lan adhem. Mula, sistem iki sejatine sistem semi-tertutup.

(6) Ing kahanan normal, yen aktuator ing sistem tertutup nggunakake silinder hidrolik rod siji-piston kanthi dobel, amarga tingkat aliran sing ora padha karo rongga gedhe lan cilik, tingkat pemanfaatan tenaga bakal mudhun sajrone proses kerja. Mula, aktuator ing sistem tertutup umume dadi motor hidrolik.

(7) Sistem drive hidrolik tertutup nduweni kebocoran minyak terus-terusan sajrone kerja (kebocoran internal minyak tekanan tinggi terus-terusan minangka produk alami desain komponen). Kanggo menehi ganti rugi kanggo bocor lan biaya kasebut, lan kanggo njaga sistem tertutup supaya bisa digunakake kanthi normal, kudu nyedhiyakake sistem tertutup Nggawe minyak kanthi tepat wektu.

(8) Pompa muatan pamindhahan cilik dipasang ing pompa utama sistem tertutup. Amarga pamindahan lan tekanan pompa muatan cukup sithik dibandhingake karo pompa utama, tenaga listrik tambahan biasane mung 1% saka total daya transmisi. 2% bisa diabaikan.


Wektu kiriman: Mei-27-2021
Tampilan Online Chat!