Ringkesan lan karakteristik katup kontrol aliran

Ringkesan

Katup kontrol aliran yaiku katup sing gumantung kanggo ngganti resistensi cairan saka orifice kanggo ngontrol aliran orifice kanthi prabédan tekanan tartamtu, saéngga nyetel kacepetan gerakan aktuator (silinder hidrolik utawa motor hidrolik). Utamane kalebu katup katup, katup kontrol kacepetan, katup throttle kebanjiran lan katup kolektor diverter. Formulir instalasi yaiku instalasi horisontal. Cara sambungan dipérang dadi jinis flange lan jinis benang; jinis las. Cara kontrol lan nyetel dipérang dadi otomatis lan manual.

 Fitur produk

Katup kontrol aliran, uga dikenal minangka katup kontrol aliran 400X, yaiku katup multifungsi sing nggunakake metode pilot presisi tinggi kanggo ngontrol aliran.

1. Pangowahan kanggo prinsip nyuda area banyu ing lemah kanthi nggunakake piring orifice utawa katup throttling murni mekanik, nggunakake katup pilot sing gegandhengan kanggo nyuda kerugian energi sajrone proses throttling

2. Sensitivitas kontrol dhuwur, keamanan lan linuwih, gampang debugging lan umur dawa.

Katup kontrol aliran bisa kanthi otomatis entuk saldo aliran sistem tanpa pasokan listrik eksternal. Aliran kasebut diwatesi kanthi njaga prabédan tekanan ing ngarep lan mburi orifice (aperture tetep) tetep, saengga bisa uga diarani katup aliran konstan.

Objek katup aliran konstan yaiku aliran, sing bisa ngunci jumlah banyu sing mili liwat katup, dudu keseimbangan resistensi. Dheweke bisa ngatasi masalah ketidakseimbangan sistem sing dinamis: kanggo njaga efisiensi tinggi kulkas, ketel, menara pendingin, penukar panas, lan liya-liyane, prelu ngontrol aliran peralatan kasebut supaya bisa diatasi regane dirating; saka mburi sistem, supaya bisa ngindhari Pengaruh bebarengan saka pangaturan dinamis uga mbutuhake matesi aliran ing piranti pungkasan utawa cabang.

Masalah sing kudu diwenehi perhatian ing desain, kerugian saka katup kontrol aliran yaiku katup duwe syarat prabédan kerja minimal. Produk umum mbutuhake prabédan tekanan kerja minimal 20KPa. Yen dipasang ing sirkuit sing paling ora nguntungake, mesthine kudu pompa banyu sirkulasi kanggo nambah 2 meter kolom banyu. Kepala sing kerja kudu dipasang ing pucuk sing cedhak lan ora tenang ing ujung mburi. Aja nginstal katup kontrol aliran iki nalika pangguna adoh saka sumber panas luwih saka 80% radius panas.


Wektu kiriman: Apr-21-2021
Tampilan Online Chat!