GRH Guorui Hydraulics, pimpinan platform kerja udara

Platform kerja udara (AWP) minangka jinis peralatan khusus sing dirancang lan diproduksi kanggo nyukupi kabutuhan operasi ing dhuwur. Iki bisa ngangkat operator, alat, bahan, lsp. Liwat platform kerja menyang lokasi sing wis ditemtokake kanggo macem-macem instalasi, operasi Maintenance, lan menehi jaminan keamanan kanggo operator. Platform kerja udara duwe macem-macem aplikasi hilir, lan duwe ciri teknologi produk intensif lan nilai tambah sing dhuwur. Hilir utamane kalebu konstruksi, pembuatan kapal, manufaktur pesawat, instalasi lan pangopènan struktur baja, dekorasi bangunan lan reresik, teknik militer, pergudangan lan logistik, layanan bandara lan stasiun lan lapangan liyane.

Ing pasar internasional, Amerika Utara, Eropa Kulon lan Jepang minangka produsen utama platform kerja udara. Terex lan JLG ing Amerika Serikat, Sky jack ing Kanada, Haulotte ing Prancis, lan Aichi ing Jepang ukurane cukup gedhe, kalebu ing ndhuwur limang wong ing donya. Konsentrasi AWP global dhuwur, lan merek domestik Dingli lan Xingbang berkembang kanthi cepet. Ing taun 2018, Dingli rangking nomer 10 ing jagad iki, lan Industri Berat Hunan Xingbang rangking nomer 19. Ing taun-taun pungkasan, Lingong, Xugong, Liugong, Zhonglian lan akeh perusahaan uga wis nambah upaya R&D lan ekspansi pasar, lan kalebu ing industri nomer loro. Ing mbesuk, nalika skala pasar terus berkembang, akeh perusahaan manufaktur tradisional uga bakal banjir menyang wilayah kasebut. Ana variabel gedhe ing kompetisi ing antarane merek domestik ing industri.

Pangembangan platform kerja udara ing China cukup kasep, lan pasar domestik durung ngerti industri kasebut. Platform kerja udara ora digunakake kanthi akeh. Ana pirang-pirang karya udara sing isih dikuwasani dening scaffold utawa diganti forklift. Ing sawetara kasus, platform malah dipasang ing sisih ndhuwur crane. Kothak kanggo nggayuh tujuan operasi ing dhuwur. Ing 2018, jumlah AWP ing China udakara 95.000 unit, yaiku celah gedhe dibandhingake karo 600.000 unit ing Amerika Serikat lan 300.000 unit ing sepuluh negara Eropa.

Wiwit taun 2013, AWP domestik duwe rata-rata tingkat pertumbuhan senyawa tahunan udakara 45%, lan isih ana ing periode pertumbuhan kecepatan tinggi. Apa kalebu inventaris total, inventaris per kapita utawa penetrasi produk, didhukung dening keamanan, ekonomi, lan efisiensi dhuwur. Mbesuk, pasar AWP domestik paling ora 5-10 kali tuwuh ing mbesuke.

Minangka pemasok platform karya udara sing apik, Guorui Hydraulics wis melu banget ing bidang iki luwih saka 20 taun. Dilengkapi karo pompa gir, motor sikloid hidrolik, unit tenaga hidrolik, lan katup kontrol hidrolik, iku siji-sijine pemasok kooperatif strategis bagean hidrolik Terex ing Asia. Piranti produk lengkap dilengkapi pabrikan domestik lan manca platform karya udara.

Motor hidrolik sing akeh digunakake ing AWP yaiku motor roda sing digunakake kanggo nyopir rodhane. Iki wis dimonopoli merek asing ing taun-taun wiwitan. Guorui ngenalake bakat mewah ing omah lan ing luar negeri, kanthi mandhiri nggawe seri GWD, lan nggawe kontrol disk hidrolik disk biasane ditutup. Lan pompa tangan jinis katup terintegrasi, sawise diverifikasi dening OEM domestik, saiki wis dikenalake ing pasar.


Wektu kiriman: Apr-21-2021
Tampilan Online Chat!