Klasifikasi katup hidrolik

Komponen sing digunakake kanggo ngontrol tekanan, aliran lan arah cairan ing transmisi hidrolik. Antarane, katup kontrol tekanan diarani katup kontrol tekanan, katup kontrol aliran diarani katup kontrol aliran, lan katup kontrol aliran diarani katup kontrol arah. 

Katup kontrol tekanan: Miturut tujuane, dibagi dadi katup kebanjiran, katup nyuda tekanan lan katup urutan.

(1) Katup relief: Bisa ngontrol sistem hidrolik kanggo njaga kahanan sing tetep nalika tekanan sing wis ditemtokake. Katup relief sing digunakake kanggo nglindhungi kakehan diarani katup safety. Nalika sistem gagal lan tekanan mundhak dadi nilai watesan sing bisa nyebabake kerusakan, port katup bakal mbukak lan kebanjiran kanggo njamin keamanan sistem.

(2) Katup nyuda tekanan: Bisa ngontrol sirkuit cabang kanggo entuk tekanan stabil luwih murah tinimbang tekanan minyak saka sirkuit utama. Miturut macem-macem fungsi tekanan sing dikontrol, katup nyuda tekanan bisa dipérang dadi tekanan sing nyuda tekanan sing tetep (tekanan output minangka nilai sing tetep), tekanan sing beda kanggo nyuda tekanan (prabédan antara tekanan input lan output minangka nilai tetep ) lan tekanan nyuda meksa rasio (Jaga rasio tartamtu antarane tekanan input lan output).

(3) Katup urutan: Sawise siji aktuator (kayata silinder hidrolik, motor hidrolik, lsp) diaktifake, aktuator liyane bisa diuripake kanthi runtut. Tekanan sing digawe dening pompa minyak pisanan nyorong silinder hidrolik 1 kanggo obah, lan ing wektu sing padha tumindak ing area A liwat inlet minyak katup urutan. Nalika silinder hidrolik 1 obah kabeh, tekanan mundhak, lan dorongan munggah tumindak ing area A luwih gedhe tinimbang setelan musim semi Sawise regane disetel, spol mundhak kanggo nggawe inlet minyak komunikasi karo outlet minyak, lan silinder hidrolik 2 dipindhah.

Katup kontrol aliran: nyetel tingkat aliran kanthi nyetel area orifice ing antarane inti katup lan awak katup lan resistensi lokal sing digawe kanggo ngontrol kacepetan gerakan aktuator. Katup kontrol aliran dipérang dadi 5 jinis miturut tujuane.

(1) Katup throttle: Sawise nyetel area orifice, kacepetan gerakan aktuator sing ora ana owah-owahan tekanan beban lan keseragaman gerakan sing murah bisa tetep stabil.

(2) Katup kontrol kacepetan: Bisa njaga prabédan tekanan antarane inlet lan outlet katup throttle kanthi nilai tetep nalika tekanan beban diganti. Kanthi cara iki, sawise area orifice disetel, ora preduli owah-owahan tekanan beban, katup kontrol kacepetan bisa njaga tingkat aliran liwat katup throttle ora diganti, saengga kacepetan gerakan aktuator dadi stabil.

(3) Katup pengalih: Ora preduli saka beban, loro aktuator saka sumber minyak sing padha bisa entuk aliran sing padha karo katup pangalihan sing padha utawa katup sing sinkron; katup pangalihan proporsional minangka distribusi proporsional aliran.

(4) Ngumpulake katup: Fungsine ngelawan karo katup pengalihan, lan aliran menyang katup pengumpulan disebar kanthi proporsional.

(5) Ngalih lan nglumpukake katup: Kaloro fungsi yaiku mbagi katup lan ngumpetake katup.

Katup kontrol arah: Dipérang dadi katup siji arah lan katup mbalik miturut tujuan.

Katup siji arah: Mung ngidini cairan disambungake ing sawijining arah ing pipa, lan potong ing arah mbalikke.

Katup mbalikke: ngganti hubungan urip lan mati ing antarane pipa sing beda, miturut posisi kerja inti katup ing awak katup, dipérang dadi loro, telu, lsp; miturut nomer saluran sing dikontrol, dipérang dadi loro, telu, papat, Five-way, lsp; miturut mode spool drive, dipérang dadi manual, motor, listrik, hidrolik, lsp.


Wektu kiriman: Mei-27-2021
Tampilan Online Chat!