PTC 2021 Kasil Rampung

Wiwit tanggal 26 nganti 29 Oktober 2021, pameran PTC kanthi tema "30 janji, matur nuwun wis duwe sampeyan" dianakake ing Shanghai. Iki uga minangka pameran khusus ing pencegahan lan kontrol epidemi.

W1
Minangka bisnis mapan kanthi sejarah meh 40 taun, Guorui hydraulic (GRH) minangka salah sawijining perusahaan hidrolik pertama ing China sing nggabungake teknologi cerdas menyang produk. Ing pameran iki, Guorui hydraulic utamane nampilake macem-macem katup bagean sing dikontrol proporsional elektro-hidrolik lan macem-macem katup integral, aktuator hidrolik, unit daya, pompa gear hidrolik lan produk kombinasi pompa-katup, macem-macem motor sikloidal hidrolik, motor gear lan aliran gear. pembagi, lan nuduhake prestasi pirang-pirang taun ing "drive cerdas".

Ing taun-taun pungkasan, GRH tansah nganggep inovasi minangka tenaga pendorong pertama kanggo pangembangan perusahaan, terus nambah investasi ing R&D ilmiah lan teknologi, lan ngupayakake transformasi, nganyarke lan pangembangan perusahaan. Produk sing diasilake perusahaan kasebut akeh digunakake ing mesin pertanian, mesin teknik, mesin minyak bumi, mesin pertambangan, mesin laut, manufaktur mobil, peralatan laut lan lapangan liyane. Produk kasebut diekspor menyang Eropa, Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan luwih saka 20 negara lan wilayah. Ing ngisor iki sawetara produk sing ditampilake, kayata motor cycloidal (GR200), pompa gear (2PF10L30Z03) lan unit daya (AC-F00-5.0 / F-3.42 / 14.9 / 2613-M), katup multi-arah proporsional (GBV100- 3), klompok katup terpadu (GWD375W4TAUDRCA), lsp

W2
Sajrone pameran iki, Ruan ruiyong, ketua hidrolik Guorui, diundang kanggo wawancara "crita merek China" lan "PTC Asia". Ngomong babagan pangembangan mangsa ngarep, ketua perusahaan ujar manawa titik pertumbuhan industri hidrolik sabanjure yaiku tanpa driver, kombinasi elektro-hidraulik, kontrol sing tepat lan produk terpadu. Sawetara taun kepungkur, hidrolik Guorui wiwit nggunakake akeh manipulator lan robot ing jalur produksi. Taun iki, GRH tuku unit pangolahan lan manufaktur sing fleksibel, dadi jelas bakal maju menyang pabrik tanpa awak lan digital.
“Iki wis kaping 12 melu PTC Asia. Puncak PTC yaiku ana akeh kanca internasional tingkat dhuwur sing melu pameran kasebut, sing nduweni inspirasi gedhe kanggo komunikasi lan kemajuan kita. Saben pameran PTC akeh panemuan anyar. Taun iki minangka pengetan 30 taun pameran PTC. Muga-muga pameran PTC ora mung dadi acara gedhe ing industri, nanging uga dadi platform kanggo ijol-ijolan teknis vertikal lan horisontal ing industri internasional. Semoga pameran PTC makin sukses.

w3


Wektu kirim: Nov-19-2021
Tampilan Online Chat!