Quality Control

Kita dijupuk ISO9001 ing: 2000 sertifikat sistem kualitas internasional lan sertifikat CE Uni Eropa kanggo akeh produk seri. TS16949 standar kritéria prosedural kita ana dening, kabeh produk test 100%, wektu, meksa, suhu, aliran kawangun ngawasi aman lan stabil, kualitas produk ngédap. 

X1
xr1
xr3
x2
x4
xr5

Tampilan Online Chat!