Gambar Company

Grh (Shanghai) -International Sales Office
grh (Jiangsu) -Manufacturing Facility & Domestik Sales Office
pabrik grh kang dumunung ing Jianhu, Provinsi Jiangsu.
Jianhu
Top 100 kabupaten ing China ing ekonomi;
Top 100 kabupaten ing China ing industri;
tata krama County lan nasional ditetepake Eco -Demonstration Region;
Dumunung ing peserta saka Yangtze Delta Kali lan Jiangsu Coastal
Zone Development; 
xrt

Lokasi

b8428353 (1)

History

b9c0f1b6 (1)

Research & Development

x
xet
XR

Tampilan Online Chat!