Babagan awake dhewe

Shanghai Guorui Hydraulic Technology Co., Ltd

A Team Sing Mbantu Sampeyan Kasil

Éling Big Ideas Panjenengan

About grh

Grh wis specialized ing nyediakake komponen hydraulic lan solusi kanggo hydraulic systems.With dandan ngengkel lan semangat liwat 30 taun kepungkur, grh wis daya berkembang ing powerindustry adi awit iku iki diadegaké ing taun 1986.

grh Products

Grh designs lan mrodhuksi  unit daya , orbit motor ,  Pumps pindah hydraulic / Motors pindah , mono-block klep , klep tumpukan bagean , klep ceceg lan langsir aliran. Komponen iki sing utamané dipigunakaké ing Genting industri, jawab materi, Genting construction, tetanèn lan kothak industri.

Grh designs lan mrodhuksi Pumps hydraulic pindah / Motors pindah, mono-block klep, klep tumpukan bagean, klep ceceg, langsir aliran motor pindah, unit daya, orbit motor, hydraulic pemblokiran integrasi tutup lan Reducer. komponen iki sing utamané dipigunakaké ing Genting industri, jawab materi, Genting construction, tetanèn lan kothak industri.

Service grh

Grh duwe kerjasama cedhak karo kita pelanggan dening aturan wong solusi kanggo sistem hydraulic. Kita kanthi weruh saka panganggo sing pelanggan wis digawe sak suwene proses desain sistem. Kita pelanggan bisa Count ing ekstensif grh kang desain sistem lan aplikasi pengalaman nalika padha ngrancang sistem hydraulic sing.

GrhBeautiful Work Environment

GrhWorkshop Professional Product

GrhCertificates

Hubungi US

TEL: + 86-21-62183268

whatsapp: 18817595138

E-mail: grha@grhcn.com


Tampilan Online Chat!