• Shanghai Guorui Hydraulic Technology Co., Ltd
  • OVER 30 years  production experience
  • hydraulic lift equipment

Feature Products

Baru

Pioneer

Grh designs lan mrodhuksi unit daya, orbit motor, Pumps pindah hydraulic / Motors pindah, mono-block klep, klep tumpukan bagean, klep ceceg lan langsir aliran komponen .Iki utamané dipigunakaké ing Genting industri, jawab materi, Genting construction, tetanèn lan industri kothak.

  • grh Products

    grh Products

    Grh designs lan mrodhuksi unit daya, orbit motor, Pumps pindah hydraulic / Motors pindah, mono-block klep, klep tumpukan bagean, klep ceceg lan langsir aliran.

  • About grh

    About grh

    Grh wis specialized ing nyediakake komponen hydraulic lan solusi kanggo hydraulic systems.With dandan ngengkel lan semangat liwat 30 taun kepungkur, grh wis daya berkembang ing powerindustry adi awit iku iki diadegaké ing taun 1986.

  • Service grh

    Service grh

    Grh duwe kerjasama cedhak karo kita pelanggan dening aturan wong solusi kanggo sistem hydraulic. Kita kanthi weruh saka panganggo sing pelanggan wis digawe sak suwene proses desain sistem.

merek

Tampilan Online Chat!